Φτιάξετε τα πιο Εύκολα και Οικονομικά Καλοκαιρινά Διακοσμητικά για το Σπίτι σας

Το να αλλάζουμε τη διακόσμηση του σπιτιού ανάλογα με την εποχή πολλές φορές είναι περισσότερο από ανάγκη. Οι συχνές αλλαγές των εικόνων, άλλωστε, επιδρούν στην ψυχολογική διάθεση.  Βάλτε καλοκαιρινά διακοσμητικά και φέρτε την παραλία στο σπίτι σας. Φτιάξτε με τα χεράκια σας αυτά τα διακοσμητικά βαζάκια για τα κεράκια και ανανεώστε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Τι θα χρειαστείτε:

  • 2 βαζάκια σωλήνες
  • Σίζαλ σχοινί (το μέγεθός τους θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των βάζων αλλά και από το προσωπικό σας γούστο)
  • 2 διακοσμητικούς αστερίες και κοχύλια (θα βρείτε σε καταστήματα με εποχιακή διακόσμηση αν δεν έχετε ήδη στην κατοχή σας)
  • Πιστόλι θερμικής κόλλας  και στικ κόλλας (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία)

Ακολουθήστε τα βήματα όπως αναγράφονται στις εικόνες.

Ακολουθήστε τα βήματα όπως αναγράφονται στις εικόνες.

Πώς θα το κάνετε:

Αρχικά καθαρίστε καλά την εξωτερική επιφάνεια από τα βαζάκια. Στη συνέχεια πάρτε ένα από τα δύο και με το πιστόλι θερμικής κόλλας κολλήστε την άκρη από το σίζαλ σχοινί σύρριζα με τον πάτο του βάζου και στη συνέχεια ξεκινήστε να το τυλίγεται γύρω από το βαζάκι βάζοντας κατά τόπους κόλλα. Κάντε τόσες στροφές το σχοινί ώστε να καλύψετε το 1/3 του βάζου και μετά κόψτε το και κολλήστε την άκρη του πάνω στο βαζάκι. Όταν το σχοινί θα έχει σταθεροποιηθεί τότε κολλήστε επάνω και έναν αστερία. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο βαζάκι.

Ολοκληρώστε διακοσμητικά τοποθετώντας τα βαζάκια πάνω σε ένα δίσκο με λινάτσα.

Ολοκληρώστε διακοσμητικά τοποθετώντας τα βαζάκια πάνω σε ένα δίσκο με λινάτσα.

Tip: Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε ένα δίσκο με λινάτσα (θα βρείτε σε καταστήματα με υφάσματα) και να τοποθετήσετε εκεί τα καλοκαιρινά διακοσμητικά βαζάκια. Συμπληρώστε διακοσμητικά με κοχύλια.

This entry was posted in DIY and tagged , .