Το Fullhome σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για τις παραγγελίες αξίας 65€ και άνω και έως 10 κιλά, εντός Μεγάλων Αστικών Κέντρων του εκάστοτε νομού και όχι σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές (στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα Ογκώδη προιόντα).

Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω courier, ενώ στις ογκώδη παραγγελίες η αποστολή γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραλάβετε με δική σας ευθύνη και κατόπιν συνεννόησης, την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας, έχοντας δώσει εντολή στη δική σας συνεργαζόμενη courier ή μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες κάτω των 65,00€, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3,80€ έως τα 2kg πρώτα κιλά (+1€ για κάθε επιπλέον κιλό).

Μεταφορική εταιρία για ογκώδη προϊόντα:
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου και όχι σε όροφο ή εντός της οικίας.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν απόκλιση, για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή. Το Fullhome δεν ευθύνεται για τυχόν έξτρα χρεώσεις που μπορεί να σας ζητηθούν από τη μεταφορική σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης βρίσκεται εκτός των ορίων του Κέντρου της Πόλης σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση οποιοδήποτε έξτρα χρέωση δεν είναι ευθύνη της Fullhome να σας την παρέχει ακόμη και αν η παραγγελία σας έγκειται στα “Δωρεάν μεταφορικά”.

Το κόστος αποστολής που εμφανίζεται κατά το checkout αφορά τα μεγάλα κέντρα του εκάστοτε νομού και όχι απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές, και παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά εντός των μεγάλων Κέντρων και όχι απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών. Εκτός κέντρου, θα ενημερωθείτε για την όποια επιβάρυνση ή θα σας ζητηθεί να παραλάβετε από τις αποθήκες της μεταφορικής. Εάν έχετε καλύτερη προσφορά από δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική, μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας με σκοπό να προχωρήσουμε την αποστολή του δέματος με την εκάστοτε courier ή μεταφορική.

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ανωτέρω ιστοσελίδα www.fullhome.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.